Wordt deze man 'running mate' van Donald Trump?

In de Amerikaanse pers gonst het van de geruchten over wie Donald Trump als 'running mate' zal kiezen voor zijn presidentscampagne. De Republikeinse Senator van Tennessee, Bob Corker, zou bovenaan het lijstje staan, volgens een bron binnen Trumps campagneteam.

Gisteren bracht Corker een bezoek aan de Trump Tower in New York en zat anderhalf uur samen met 'presumptive nominee' Trump. De pers was massaal aanwezig voor het bezoek van Corker. Zelf ontkende de Senator dat hij de vicepresidentskandidaat voor Trump wordt, maar hij sloot niets uit voor in de toekomst. "Ik heb geen reden om te geloven dat ik voor zo'n positie wordt overwogen", zei hij.

Corker zei ook dat het een goed gesprek was: "We hebben gepraat over binnenlandse en buitenlandse agendapunten." Trump maakte eerder al duidelijk dat hij voor een politiek ervaren vicepresident zou gaan. Corker beantwoordt alvast aan dat plaatje. Sinds 2007 is hij Senator voor de zuidelijke staat Tennessee en hij behoort ook tot de Republikeinse 'party leadership' als voorzitter van de Senaatscommissie voor Buitenlandse Relaties.