Witte Huis verspreidt foto van "hardwerkende" Donald Trump. Maar kiekje gaat viraal om verkeerde redenen

Deze foto moet tonen hoe hard Trump werkt
Witte Huis Deze foto moet tonen hoe hard Trump werkt
De Amerikaanse president blijft hard doorwerken na de 'Government shutdown'. Dat is het beeld dat het Witte Huis wil ophangen en deze foto moet dat illustreren. Maar dat is even anders gelopen op social media.

Eind vorige week is de Amerikaanse overheid in shutdown gegaan waarbij de meeste overheidsdiensten werden bevroren. Een wetsontwerp over een tijdelijke begroting tot 16 februari raakte vrijdag immers niet door de Senaat.

Trump haalde ondertussen keihard uit naar de Democratische leden in de Senaat die een tegenprestatie eisten om deze ‘shutdown’ te voorkomen.

Maar shutdown of niet, de president werkt naarstig verder. Het Witte Huis heeft zondag een beeld verspreid dat nét dat moet aantonen. Maar het kiekje is viraal gegaan omwille van de verkeerde redenen.

De foto laat een bellende Donald Trump zien. Wat opvalt: zijn bureau is compleet leeg. Bovendien houdt hij de hoorn van de telefoon volgens bepaalde gebruikers op sociale media eigenaardig vast. De grappige 'memes' zijn dan ook niet uitgebleven:
50 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • John Nelis

  Ben het Trump-bashen echt beu, maar eerlijk is eerlijk, deze memes zijn fantastisch ;-)

 • Michael Aerts

  Oei bent u weer van dienst.

 • Michael Aerts

  Nog nooit geweten dat een "president" en zijn aanhang zoveel natrappen op zijn voorganger, tegenkandidaat, gewoon elke tegenstander. Actie wordt gevolgd door reactie. Als Trump zichzelf weer eens op een belachelijke manier ophemelt dan kun je niet anders dan belachelijke reacties verwachten. Voor iedere tweet die hij afvuurt is er een tweet waar hij precies het omgekeerde beweert. Keep on trumping....

 • Bibi Van Keer

  Worden de politici verder betaald als ze een shutdown laten gebeuren?

 • Katrien Weyn

  Trump is de schade aan het herstellen die door verrader Obama is gedaan. Geen nood, de FISA memo wordt binnenkort vrijgegeven. Dit zal de enorme corruptie van de Obama administration laten zien aan de wereld. Zelfs HLN zal er vroeger of later over MOETEN schrijven.