Wilders verdwijnt uit Europees Parlement maar rekent op comeback

Geert Wilders gaat er niet vanuit dat de PVV door het verlies in de verkiezingen van vorige week voorgoed uit het Europese Parlement is verdwenen. “De PVV zal terugkomen. We hebben de beste ideeën”, twitterde Wilders.

Hij repte van een teleurstellend resultaat. “Gelukkig hebben onze vrienden in onder andere Italië, Frankrijk en Vlaanderen wel fors gewonnen. Gefeliciteerd Matteo, Marine en Tom!”

Volgens de voorlopige uitslag van de Verkiezingsdienst van het ANP verdwijnt de PVV uit het parlement. De partij zit er nu nog in met vier zetels. Als Groot-Brittannië dit najaar de EU verlaat, komt de partij van Wilders, als er drie extra zetels naar Nederland gaan, alsnog in het Europees Parlement.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Freddie Lamers

    Zo een man als Gert die multimiljonair is die staat dagelijks aan verleidingen bloot. Vrouwen hebben namelijk veel interesse in zo iemand. Het is de vraag of Gert die verleidingen kan weerstaan? We zullen zien over een aantal jaar. Maar voor nu: Proficiat

  • Lore Kluwer

    Kop op, Wilders. Volgende keer beter!

  • DIRK VAN DESSEL

    Onbegrijpelijk.