Wil jij dit jaar ook die overtollige kilo’s kwijt? Laat je dan inspireren door wat deze familie in amper 6 maanden deed

RV
Het is vast ook al door uw hoofd gegaan: welke goede voornemens maak ik voor 2018? Mocht u erover denken om iets te doen aan die overtollige kilootjes die u meesleept, dan kan het verhaal van deze Chinese familie u misschien wel inspireren. Want zij behaalde indrukwekkende resultaten in amper zes maanden tijd.

De 32-jarige fotograaf Jesse besloot in maart vorig jaar dat het genoeg was geweest. Hij overtuigde zijn vrouw en zijn ouders om mee te doen en de resultaten waren ronduit indrukwekkend.

Moeder

De moeder van Jesse was tijdelijk bij het koppel in komen wonen omdat de vrouw van Jesse zwanger was en ze wilde helpen tijdens de eerste maanden na de geboorte. Jesse kon ook zijn vader – die toen een kleine bamboefabriek runde – overtuigen bij hen in te trekken om de band tussen hen te versterken. (lees hieronder verder)

All my families. Welcome my baby Johnny half yea ago with now #fitness #gym #muscle #bodybuilding #sport

80 Likes, 3 Comments - 小野杰西 @Xyjesse (@xyjesse) on Instagram: "All my families. Welcome my baby Johnny half yea ago with now #fitness #gym #muscle #bodybuilding..."

RV

De vader van Jesse dronk altijd graag een glas alcohol en dat had een effect gehad op zijn buik. Jesse hoopte dat een vermageringsprogramma een positief effect op hem kon hebben en hem weer passie kon doen krijgen voor het leven. Ze begonnen met snelwandelen en al snel gingen ze joggen. Daar kwamen steeds meer oefeningen bij en ze begonnen samen naar de fitness te gaan. Om hun vooruitgang in de gaten te houden, maakten ze om de tien dagen een foto van hun veranderende lichaam.

Volhouden

Wat ze oorspronkelijk een goed half jaar wilden volhouden – van 10 maart tot 30 september – werd een heel nieuwe levenshouding. En het hele gezin zegt nu van plan te zijn om de gezonde levenswijze aan te houden. Volgens Jesse zelf was het meest bevredigende van de ervaring dat zijn vader door zijn metamorfose zijn zelfvertrouwen terugvond.

RV
RV

With my daddy from March to September #daddy #fitness #gym #muscle #bodybuilding #sport

49 Likes, 4 Comments - 小野杰西 @Xyjesse (@xyjesse) on Instagram: "With my daddy from March to September #daddy #fitness #gym #muscle #bodybuilding #sport"

RV37 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Geert Matthys

  Ik heb liever 40 euro per maand op rekening dan naar domme fitness te sjouwen voor wat nutteloze kilos erbij en ook nog hogere voedsel rekening te hebben.

 • Theo Van Hoof

  Eduard Wijnants. Ik ben er momenteel 10 kwijt. Ik hoop er nog 30 af te doen. Ik voel me er fantastisch bij. Na 23 jaar terug beginnen lopen. Momenteel week 7 van start-to-run zonder enig probleem. Ik volg het schema hoewel ik er van overtuigd ben nu al 30 minuten te kunnen lopen. Alleen de snelheid moet nog wat omhoog. Maar dat komt wel.

 • Theo Van Hoof

  Wat een zever Mohammed Kabbal. In honing zit minstens 80% suikers. Is dat niet zo, mag het wettelijk niet als honing verkocht worden. Meestal zit er zelfs 85% suikers in. Draai het en keer het zoals je wil 1gr suiker of 1gr suikers uit je honing hebben dezelfde calorische waarde. En dit vertel ik je als imker met >15 jaar ervaring en 40 kasten.

 • Annelies Vandenbroeck

  Porties verminderen en enkel een glas wijn in t weekend. Ook bewegen, kwartiertje op de crosstrainer, wandelen eventueel met de hond en trappen doen. EN geduld hebben. Want dat is de fout, direct teveel willen en dan blijft het niet leuk.

 • hoornaert Vincent

  Dit kan wel degelijk.Ik doe bijna dagelijks pushups, situps en plank oefeningen. Je hoeft heus geen twee uur per dag keihard te trainen. Ook 2 keer per week 10 km hardlopen. Drink nog nauwelijks alcohol, eet kleinere proporties en eet veel havermout, platte kaas, noten en drink dagelijks 2 tot 3 liter water. 2 a 3 blikken pepsi- max per dag laat ik niet en kan ook geen kwaad. Ik ben 47 jaar oud en bij mij lukt het in ieder geval wel. Volhouden is de boodschap.