Exclusief voor abonnees

Wie is Greg R. (70), kopstuk van motorclub Caloh Wagoh en 'godfather' van de Nederlandse misdaad?

Greg R. (rechts) op de clubwebsite: een foto van de eerste verjaardag van Caloh Wagoh.
calohwagohmc.com Greg R. (rechts) op de clubwebsite: een foto van de eerste verjaardag van Caloh Wagoh.
In alle vroegte is de 70-jarige Greg R. gisteren van zijn bed gelicht door een arrestatieteam van de Nederlandse politie. Die ziet hem als een van de kopstukken van motorclub Caloh Wagoh. Wie is deze ‘godfather’ van de Nederlandse misdaad?

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jean segers

  In dat caravanwereldje is de oudste altijd de koning maar buiten vechten stoefen en liegen hebben ze van niets verstand .

 • Wong Ho

  Leuk dat Greg ook van die tekens met zijn vingers maakt,meesstal is dat iets voor Jongeren ,zo zie je maar weer hoe die Man met de tijd meegaat!

 • johannes van Wetten

  Geen motorclub, maar de club van de outlaw patsers.

 • Bert Camps

  Ok ik val in herhaling, maar noem dit aub geen motorclub! Dit is een bende criminelen die zich toevallig voortbewegen met een motor. Noem het voor mijn motorbende. Bij een motorclub staat de liefde voor de motor op de eerste plaats.... enja dan pas het lief.