Wie is de mol in het Witte Huis? Dit zijn de 7 hoofdverdachten

President Donald Trump
Photo News President Donald Trump
Trump zit met de handen in het haar: wie is de mol die in een anoniem opiniestuk in de New York Times schreef dat een deel van Trumps administratie hem bewust tegenwerkt? Wie is die “lafaard” en “landverrader” zoals Trump het zelf stelt? Dit zijn de zeven hoofdverdachten.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen
31 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • joannes Roderigas

  er is toch maar 1 persoon van wie we gewoon zijn dat hij alles probeert te manipuleren, en dat is ja hoor een president.

 • Bruno Draulans

  Dat er een mol is, doet er niet toe. Trump zou nu moeten inzien dat er serieus iets schort aan zijn manier van werken maar dat weigert hij helaas in te zien.

 • Leon Van der Neffe

  Gerd Bonte van die narcistische, oranje brulboei gaan wij in 2020 niets meer horen. Tegen dan is hij ofwel de mond gesnoerd ofwel afgezet. Neem dit aan van iemand die in de VS woont en alle nieuws vanop de eerste rij volgt. Een groot deel van de bevolking schaamt zich voor hun president, het is vooral in de zuidoostelijke en sommige Midwest redneck staten waar hij populair is. Toevallig dezelfde staten als die met het laagst gemiddelde IQ. En dit is geen grap.

 • Gabriel Daniels

  Trump is bekwaam die brief aan de New York Times zelf te hebben geschreven om iedereen in het Witte Huis ongerust te maken.

 • HUGO COOLSAET

  Maanden geleden zouden de reacties nog vele steunbetuigingen aan Trump bevatten. Zijn ze ondertussen van gedacht veranderd ?