Werkman ontdekt geheime kamer in woning: "Zoiets heb ik nog nooit gezien"

rv
Een werkman heeft een griezelige ontdekking gedaan toen hij naar een huis in Florida werd gestuurd voor renovatiewerken. De Amerikaan filmde zijn vondst en verklaarde nog nooit zoiets gezien te hebben.

De man werd vorige maand naar een woning in Plant City gestuurd om de airconditioning te vervangen. Op zolder merkte hij echter een stuk muur op dat er anders uitzag dan de rest. Toen hij er een duw tegen gaf, kwam er een geheime kamer tevoorschijn. De ruimte was ingericht en beschikte zelfs over een bijzonder toilet. Er lagen pizzadozen op de grond.

Nadat hij de video online had gezet, werd hij door iemand gecontacteerd die beweerde dat het huis toebehoorde aan moordenares Dee Dee Moore. Zij bracht Abraham Lee Shakespeare om nadat hij de loterij had gewonnen. Zij werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Ook de nummerplaten die in beeld te zien zijn, zouden van Moore zijn. Deze claim kon evenwel nog niet bevestigd worden.

"Volgens mij diende deze geheime kamer om zich te verstoppen voor de politie", besloot de werkman.
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ronny Beelaert

  die kamer is speciaal gemaakt voor als er een zombie apocalyps uitbreekt LOL ah die amerikanen toch,schuilkelders,panic rooms e.d. bij een extinction level event zal je kamertje niet veel helpen noch bij een nuclaire oorlog,hoe lang duurt straling vooraleer je weer buiten kan grappige mensen die amerikanen

 • Diane Van Riet

  Toch niks ongewoons?

 • Conny Van den Bosch

  Dat is gewoon een man cave op de zolder. Dus niks freaking of misdadig.

 • Artuur Lemmens

  Zichzelf filmen met een verzonnen verhaaltje. Goed geprobeerd

 • Marc Geerts

  Pffff, en met zo een onzin houdt de pers zich bezig. Zo kan ik ook een filmpje maken. Man man man toch....