Weer passagiers onwel op vluchten naar VS

REUTERS
De Amerikaanse autoriteiten hebben weer alarm geslagen over ziekteverschijnselen aan boord van internationale vluchten. Passagiers en bemanningsleden aan boord van twee vliegtuigen van American Airlines die vandaag zijn toegekomen op de internationale luchthaven van Philadelphia moeten een medische controle ondergaan. Dat deelt een woordvoerster van de luchthaven mee. Het gaat om ongeveer 250 mensen.

In totaal zouden twaalf mensen kampen met griepachtige symptomen. Zij bevonden zich aan boord van de twee vluchten van American Airlines vanuit Parijs en München naar Philadelphia. Gezondheidsdienst CDC is geïnformeerd over het incident.

In New York deed zich woensdag een vergelijkbaar incident voor. Daar plaatsten de autoriteiten uit voorzorg een vliegtuig van Emirates onder quarantaine. Er bleken negentien mensen ziek te zijn.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • David Loncke

  Waarschijnlijk The Master...#The Strain

 • joanna van den bergh

  de airco zou wel eens de reden kunnen zijn

 • guido vermeyen

  olielekkages die in de airco belanden, de vervuilde airco zelf, ....warme hydrauliek olie , is echt om te walgen als je die inademt....

 • Jan Lemmens

  Chemische terreur? Niet uit te sluiten.

 • johanneke li

  Veel zeggen ze er niet van, ze blijven nogal vaag over de oorzaak...