Wauw: dit is de grootste pizza ter wereld die je kan bestellen

Thrillist
Pizza is wereldwijd een geliefd gerecht. Ben jij écht gek op de combinatie van een knapperige bodem met een smeuïge laag kaas? Dan is dit echt iets voor jou. 

Deze pizza is bijna twee vierkante meter groot. Je moet er dan ook iets voor neertellen: maar liefst 249 euro. Duur grapje als je deze jongen in je eentje naar binnen werkt. Kleine kans dat dat je lukt overigens. De pizza bevat genoeg porties voor zo'n 50 man.

En daar blijft het niet bij. Je kunt ook nog losgaan met de toppings op de pizza. Zo kun je voor een kleine 34 euro extra kaas toevoegen en voor zo'n 17 euro heb je extra vlees, vis of groenten. De pizzeria die met het gigantische gerecht op de markt bracht, is gevestigd in Los Angeles.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Han Johnny

    Da's geen nieuws hoor. Rhett en Link van Good Mythical Morning hebben het geprobeerd met heel hun team, jaren geleden.