Exclusief voor abonnees

Wat we weten over Kim Jong-un (en wat we allemaal niet weten)

Met Kim Jong-un valt niet te sollen, maar verder blijft veel rond de Grote Opvolger in nevelen gehuld

REUTERS
Hij communiceert makkelijker dan zijn vader, neemt zijn vrouw mee op pad, eet hamburgers en bezoekt popconcerten. Dat is wat we allemaal wél weten over de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. Maar er is veel meer dat we niet weten.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Curt Tardy

  Dictators bepalen volledig wat mag geweten worden en straffen uitbrengers af die verkondigen wat NIET mag geweten worden, simpel toch...

 • andre Dewilde

  Laat diene mens toch gerust. Ik begrijp niet dat anderen zo halsreikend uitkijken naar datgene wat hij doet en niet doet..We zitten hier allemaal te kakken over privacy, maar van een ander moeten we alles weten. Man, man, man.

 • Luciano Van As

  Wat ik weet , dat er 2 zotten morgen samenkomen in Vietnam, wat onnozel gaan doen tegen mekaar, en afsluiten met te zeggen dat het weer een fantastisch gesprek was !! Wordt een beetje voorspelbaar. Daar moeten dan 2 grote vliegtuigen door in de lucht gelaten worden met zijn gevolg, een hoop veiligheidsdiensten opgeroepen worden, om de veiligheid van die Pipo's te vrijwaren... eigenlijk te belachelijk voor woorden !

 • chris delanghe

  en wat wordt ons verteld door de media dat niet klopt en wat is de echte waarheid die ons verzwegen wordt???

 • Fernand Saegerman saegerman

  Hoe minder wij weten hoe beter voor iedereen.