Washington: meer dan 50 toeristen opgenomen in ziekenhuis na voedselvergiftiging

De toeristen werden uit voorzorg opgenomen in het ziekenhuis
RV De toeristen werden uit voorzorg opgenomen in het ziekenhuis
Een groep van meer dan 50 toeristen, waaronder 48 tieners, die van New York naar Washington reisde, werd opgenomen in het ziekenhuis. De toeristen vertoonden tekenen van voedselvergiftiging en worden uit voorzorg onderzocht. Of het hotel verantwoordelijk is voor de vergiftiging en of de toeristen al dan niet besmet zijn met het norovirus, wordt nog onderzocht.

Meer dan 50 toeristen die van New York naar Washington reisden, moesten tijdens hun doorreis opgenomen worden in het ziekenhuis. Ze vertoonden tekenen van voedselvergiftiging en werden uit voorzorg overgebracht naar het ziekenhuis.

De groep van 48 tieners en drie volwassenen bestond vermoedelijk uit toeristen uit Londen. Ze werden ziek tijdens hun rit naar Washington en vertoonden symptomen van voedselvergiftiging.

"Ons werd verteld dat een deel van de groep ziek was, alvorens ze naar Washington reden, dus we denken dat het probleem waarmee ze te maken hebben hier niet is ontstaan," zei Vito Maggiolo, District of Columbia Fire en EMS-woordvoerder.

Maggiolo zei dat de eerste oproep om hulp rond 19.00 uur binnenkwam. Het werd toen een 'langzaam escalerend incident'.

Artsen onderzoeken nu of de groep al dan niet besmet is geraakt met het norovirus. Of de toeristen de voedselvergiftiging opliepen in hun hotel in New York, wordt ook nog onderzocht. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Patrice Haemers

  Dit hebben de Russen gedaan.

 • moulart michel

  Putin zonder twijfel

 • Marc Geerts

  De schuld van de Russen weer waarschijnlijk ....

 • Luc Lepoudre

  Direct uitwijzingen en sancties voor Rusland! Bewijzen zijn nièt nodig.