Walhalla voor de fans: dit is de grootste sneakerbeurs van Europa

ANP
Het walhalla voor fans van sneakerschoenen was dit weekend in Rotterdam, want daar vindt de grootste sneakerbeurs van Europa plaats.

‘Sneakerness’ landt twee keer per jaar in een andere stad in de wereld. Zo was het onder andere al in Amsterdam, Parijs, Londen, Zürich en Warschau sneakerpret en dit weekend dus in Rotterdam. De organisatie verwacht minstens 12.000 bezoekers.

Privéverkopers, winkeluitbaters en verzamelaars verkopen er hun sneakers, maar je kan er ook een tattoo laten zetten, sneakers laten ontwerpen, je nagels laten lakken, ... In de Verenigde Staten zijn er al langer sneakerbeurzen, maar nu lijkt het ook bij ons definitief doorgebroken. Op de beurs in Rotterdam vind je koopjes, maar ook exclusieve schoenen die tot wel 3.500 euro kosten.

ANP
ANP3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Stephaan Van den Broeck

    Rik Lagrou, velen kopen dat schoeisel niet om te dragen. Dat verdwijnt in een of andere kast en die komen nooit uit de doos, tenzij om aan hun collega verzamelaars te laten zien. En dan zeggen ze dat de mensen geen geld hebben...

  • Ivan Godefroot

    kwist niet dat sportschoenen ook al sneakers waren? loosers!!!! sneakers zijn geen sportschoenen é, dommerikken :p

  • rik lagrou

    Beste is zorgen dat je eigen lederen binnenzolen hebt om 2 jaar nieuwe !dan mag met alles rondlopen!