Exclusief voor abonnees

Waarom Trump eigenlijk blij mag zijn met de afzettingsprocedure tegen hem

Photo News
De Democratische tegenstanders van Donald Trump starten een afzettingsprocedure tegen de Amerikaanse president. Want: ‘Niemand staat boven de wet’. Wellicht ligt ‘s werelds sterkste man allerminst wakker van het ‘impeachment’. Sterker nog: hij zou zelfs blij moeten zijn met de aanval. Drie Amerika-experts laten hun licht over de kwestie schijnen.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sjonny Martero

  Als iemand als Trump de jarenlange haat over zich kan incaseren en overleven ben je wel een echte leider lijkt mij. Hij wordt gewoon herkozen en men verliest tijd met hem te proberen afzetten.

 • mark germanus

  Gooi die Soenens eruit, kereltje is niet objectief in zijn verslaggeving ,is duidelijk anti-Trump anti tegen al hetgeen rechts is.Dat kan natuurlijk gezegd worden van heel die bende van de VRT,dat dank zij staatssteun anders allang opgedoekt zou zijn.Hopelijk wint het VB bij de volgende verkiezingen en doeken ze gewoon dat boeltje op.

 • guido Bervoets

  Wat zijn eigenlijk die fameuze verwezenlijkingen van Trump? Afschaffen Obamacare - mislukt. De muur door de Mexicanen laten betalen - mislukt. Verder heeft hij alle akkoorden van zijn voorgangers verbroken, de budgetten van defensie verhoogd in combinatie met een grote belastingverlaging voor de rijken en de bedrijven waardoor de staatsschuld exponentieel stijgt, handelsoorlogen gestart en alles wat Obama verwezenlijkt heeft teruggedraaid. Hij heeft eigenlijk alleen maar ... afgebroken.

 • Philippe Vander Haeghen

  Mocht men alle telefoongesprekken van regeringsleiders wereldwijd uitprinten en openbaar maken; ons broek zou afzakken! Best ook eens Joe Biden, vice president onder Obama, zijn interview over de zaak Oekraïne nalezen. Het is ook niet om vrolijk van te worden... Nog geen woord hierover gehoord van madam Pelosi.

 • Peter Peeters

  Geniale valstrik waar de eigengerechtige Dems en linkse media met open ogen zijn ingelopen. Niets of niemand zal nu nog Trump 2020 kunnen stoppen.