Vrouw zwaait met mes in het rond en steekt voorbijganger neer in Barnsley

De politie roept buurtbewoners op om waakzaam te blijven.
Pixabay De politie roept buurtbewoners op om waakzaam te blijven.
Het centrum van Barnsley, Engeland, werd deze ochtend volledig afgesloten, nadat iemand werd neergestoken met een mes. Getuigen zagen hoe een moslima met het wapen door het centrum liep en een voorbijganger neerstak. De verdachte werd intussen opgepakt.

De politie van South Yorkshire arresteerde deze ochtend een vrouw, nadat zij met een mes door het centrum van Barnsley liep en een voorbijganger met het wapen verwondde. De identiteit van de vrouw is nog niet bekend gemaakt, maar volgens de eerste getuigen zou het om een jonge moslima gaan. 

Op het internet getuigen de omstaanders hoe de moslima met haar mes in het rond zwaaide en Arabische woorden uitschreeuwde. Volgens de getuigen was de vrouw nog vergezeld van twee moslimmannen. 

Het slachtoffer liep lichte verwondingen op. De politie roept de bewoners op om waakzaam te blijven.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • William Bonny

    Wat een mooi leven hebben de Europeanen toch tegenwoordig. Ze moeten van de politie hele dagen waakzaam en op alles voorbereid zijn. Waarom hebben wij dan regeringen+politie????, als die onze veiligheid niet meer kan garanderen!!!!. T is toch geen oorlog of toch???.