Vrouw zonder treinkaartje schopt conducteur in Nederland in het gezicht

ANP XTRA
De Nederlandse politie heeft gisterenavond een 23-jarige vrouw aangehouden op het station van Castricum, een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De vrouw had de conducteur op de trein in het gezicht geschopt en geslagen. 

De vrouw had bij controle in de trein geen vervoersbewijs kunnen tonen en een boete gekregen. De bon werd nog uitgeschreven toen de verdachte de conducteur in het gezicht schopte en meerdere keren sloeg. De conducteur heeft aangifte gedaan. 

Later op de avond werd een eveneens 23-jarige man aangehouden op het NS-station van Haarlem omdat ook hij een conducteur onder handen had genomen. De Rozenburger werd vastgehouden door een voorbijganger en enkele medewerkers tot de politie arriveerde.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Fons Verstraeten

    @Freddy De Vos: niet alleen de dokterskosten maar alle kosten. Werkonbekwaamheid van de conducteur, boete voor het niet hebben van een ticket en agressie, enz...

  • Freddy De Vos

    Sluit die vrouw maar op en laat haar de kosten van de dokter betalen! Agressie werk je niet uit op mensen!