Ga naar de mobiele website
^ Top

Vrouw verscheurd door pas geadopteerde pitbull

kos
Ze haalde hem op bij een familie en noemde hem haar 'grote baby'. Suzanne Story was dol op haar geadopteerde pitbull. Na een amper een week in huis viel de hond haar aan. De Amerikaanse bezweek net voor aankomst van de medische hulpverleners. Ze laat een man en twee kinderen achter in North Carolina.

Volgens haar stiefvader Randy Brown had Suzanne (36) de hond opgehaald nadat ze een advertentie gezien had in de krant. Ze kreeg "de brave hond" gratis mee van de eigenaars. "Ik denk dat ze geen huis konden houden met het dier en ze gewoon de hond kwijt wilden", aldus Bron in een reactie aan de zender WVEC. "Wel, ze hebben iemand gevonden en die heeft het met haar leven bekocht." Brown wil nu dat de vorige eigenaars van de hond verantwoordelijk gesteld worden voor de dood van zijn stiefdochter.

Haar moeder verklaarde dat Suzanne aangevallen werd toen ze het hondenhok aan het schoonmaken was. Haar zus probeerde nog om de pitbull weg te halen maar ze werd op haar beurt gebeten. Suzanne laat twee dochters van 15 en 17 achter.

Buurman Jonathan Nash zei dat hij Suzanne nog zag wandelen een paar dagen voor de aanval en dat de vrouw de grootste moeite had om het dier onder controle te houden. Sheriff Eric Tilley liet alvast weten dat de pitbull een spuitje zal krijgen.

Meer over


Meld een bug