Vrouw verkoopt trouwjurk “om scheiding te betalen van leugenachtige man”

RV
“De sleep is langer dan mijn huwelijk duurde.” Met die slagzin heeft een Britse vrouw haar trouwjurk gisterenmiddag te koop aangeboden op Facebook Marketplace. Daar kan je lokaal dingen kopen en verkopen. De opbrengst wil ze gebruiken om haar scheiding deels mee te betalen.

Veel goeds heeft de vrouw – die anoniem wil blijven, ze heeft zelfs haar gezicht onherkenbaar gemaakt op de foto’s bij haar zoekertje – niet over voor haar man, die ze een “dwangmatige leugenaar” noemt.

Bevrijden

“Wil iemand me bevrijden van deze prachtige trouwjurk, die maar één keer per vergissing gedragen is tijdens een proefperiode in 2017 en die onze gasten enorm heeft afgeleid van het feit dat ik met een dwangmatige leugenaar trouwde”, schrijft de vrouw. “De jurk is nog in de originele vorm, er werd niets aan veranderd in tegenstelling tot mijn leven. Ik raad aan om hem eerst naar de droogkuis te brengen, zodat al het ongeluk eruit wordt gewassen.”


De vrouw deelde enkele beelden van de trouwjurk, maar dat kostte haar naar eigen zeggen heel veel moeite. “Vraag me niet om nog meer foto’s, want ik kan er evenmin nog naar kijken als ik naar mijn ex-man kan kijken”, schrijft ze. “Het is geen probleem als je niet van plan bent om te trouwen. Met de jurk kan je bij elke gelegenheid de monden laten openvallen. Je kan hem zelfs dragen op café, ermee aan de bar gaan zitten en wenen.”

Ze vertelt ten slotte dat ze er 1.025 euro voor heeft betaald. Maar wie hem graag wil kopen, hoeft er maar de helft voor neer te tellen. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Nadia Slootmaekers

    Wie het kleedje past, trekke hem aan zeker!? Ik snap die vrouw wel. Ik zou zijn costuums er gratis bovenop doen!

  • mich lee

    Wie koopt r in godsnaam een trouwkleed tweedehands. Een jurk van je moeder of een ander familielid dragen, daar kan ik nog inkomen, maar van een wildvreemde?