Vrouw valt ruim twintig verdiepingen naar beneden bij selfie op balkon

Archiefbeeld.
AFP Archiefbeeld.
In Panama-Stad is een jonge vrouw van een balkon gevallen toen zij zittend op de balustrade probeerde om een selfie te maken. Volgens lokale media zou zij haar evenwicht hebben verloren toen plotseling wind opstak. Ze viel ruim twintig verdiepingen naar beneden en overleefde de klap niet.

Op sociale media circuleren beelden van hoe het meisje - volgens sommige berichten een Spaanse toeriste - met een selfiestick in de hand langs de gevel van het Luxor-appartementengebouw in de wijk El Cangrejo valt. 

De Panamese brandweer waarschuwde vrijdag mensen om niet hun leven te riskeren voor een foto. "Jouw leven is meer waard dan een selfie", staat bij een afbeelding op Twitter met alle situaties waarin volgens de brandweer selfies vermeden dienen te worden.

Opgepast: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren. 
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eric De landtsheer

  Dat vallen is niets, dat neersmakken is het ergste deel

 • Jan Harmsen

  We heten niet voor niets mensdom.

 • David Franckaerts

  Natuurlijke selectie doet zijn werk...

 • Wesley Kenis

  Eigen schuld dikke bult. Als je dikke ego nietvtegen een stootje kan dan.moet je zulke belachelijke stunts maar nadoen..ik hoop dat er nog veel van jullie egotripppers hetzelfde meemaakt. De wereld kan gerust verder zonder jullie!!!!!

 • frank Deville

  En geen selfie tijdens de val..?