Vrouw raast met man op motorkap over Duitse snelweg

Illustratiebeeld.
Rijnhout Media Illustratiebeeld.
Een 51-jarige vrouw die met haar man op de motorkap over de Duitse snelweg A61 raasde, is gearresteerd. De 53-jarige man klampte zich vrijdagavond laat vast aan de auto, maar dat belette de vrouw niet over de snelweg te rijden nabij Viersen. 

Toen de man even later van de auto af werd geslingerd, reed de vrouw gewoon door. Door de val raakte de man ernstig gewond. Een ooggetuige alarmeerde de politie en reddingsdiensten die de man op de vluchtstrook aantroffen. Hij is overgebracht naar een ziekenhuis in Krefeld maar verkeert inmiddels buiten levensgevaar.

De vrouw is zaterdag voorgeleid en zit nog vast. Ze wordt verdacht van een poging tot moord. Vermoedelijk ging een ruzie aan het incident vooraf, zegt de politie van Mönchengladbach, die overigens niet heeft meegedeeld waar en wanneer de vrouw werd gearresteerd.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.