Vrouw laat pasgeboren baby op luchthaven achter met hartverscheurende brief

Tuscon Airport Authority
Een pasgeboren baby is achtergelaten door zijn moeder op de luchthaven van Tucson, Arizona. De Amerikaanse autoriteiten zijn momenteel op zoek naar de vrouw, die een briefje met een hartverscheurende boodschap achterliet bij haar boreling.

Toen een nietsvermoedend personeelslid van de luchthaven een huilende baby in het damestoilet vond, sloeg ze meteen alarm. Uit een handgeschreven brief bleek dat de moeder haar kind had achtergelaten. “Alsjeblieft help me. Mijn mama wist niet dat ze zwanger was. Ze kan niet voor mij zorgen. Geef me alsjeblieft aan de hulpdiensten, die een warme thuis voor me kunnen vinden”, staat op het papier te lezen. “Ik weet wat het beste is voor hem en dat ben ik alleszins niet. Het spijt me”, sluit de moeder haar boodschap af. (Lees verder onder de foto.)

Tuscon Airport Authority

De politie bekeek de camerabeelden waarop te zien was hoe een vrouw met een baby het vliegtuig verliet en het damestoilet binnenwandelde. Niet veel later liep ze naar buiten zonder het jongetje in haar armen. De speurders geloven dat de vrouw enkele uren ervoor het kind ter wereld bracht. In de vuilbakken van het toilet vonden ze immers een kanten onderbroek en een zwarte broek met bloedvlekken.

Momenteel verzorgt the Arizona Department of Child Safety het jongetje. Tot op heden is niet bekend wie de moeder is en waarom de boreling werd achtergelaten.
12 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Lydia Appelmans

  Vatan Demek oordeel niet zonder de omstandigheden te kennen !

 • Kelly Verlo

  Ogarme weer zo erg verhaal mensen wie ni kan zorgn voor kinderen moet maar maken dat ze goed beschermt zijn!! En alsje ni kan betalen moet je de broek maar dicht houden want dit kleine wondertje is weer het arme schaap!!!!!

 • Marlena Dams

  "Op camera-beelden is te zien hoe een vrouw met een baby het vliegtuig verliet." Er moet toch een passagierslijst zijn van die vlucht??? Wens het kleine jongetje een liefdevolle thuis toe.

 • Elle Devee

  Je moet als moeder wel wanhopig zijn om dit te doen. Maar beter dat dan misschien in een drugsmilieu of in slechte leefomstandigheden te moeten opgroeien. Nu kunnen ze voor dat kindje een liefdevol huis vinden.

 • bronsky vannieuwenhuyse

  Vatan gelijk heeft u! Respect voor uw mening!