Vrouw en jonge kinderen dood op straat aangetroffen in Boston

De hulpdiensten op de plek waar het drama zich afspeelde.
AP De hulpdiensten op de plek waar het drama zich afspeelde.
De politie in de Amerikaanse stad Boston heeft een vrouw en twee jonge kinderen dood aangetroffen op de stoep voor een acht verdiepingen tellende parkeergarage. Omdat het onderzoek nog loopt, wil de politie bevestigen noch ontkennen dat sprake is van een zelfmoordactie.

Leeftijd en identiteit van de slachtoffers zijn nog onbekend, maar de politie liet weten dat beide kinderen niet ouder zijn dan vijf jaar. “Deze tijd van het jaar kan zeer zwaar en moeilijk zijn voor sommige mensen”, zegt officier van justitie Rachael Rollins. “We moeten mensen laten weten dat er hulp beschikbaar is.”

Op beelden van lokale televisiestations was te zien dat de politie op het dak van de acht verdiepingen tellende parkeergarage een auto met drie openstaande portieren onderzocht. Volgens een politiewoordvoerder werden in de auto twee kinderzitjes aangetroffen. “Dit is een tragische situatie, zeker omdat er kinderen bij betrokken zijn en het op kerstdag gebeurd is", zegt politiechef Kenneth Green. “Mijn hart gaat uit naar de slachtoffers en hun familie.”

“Dit is een verschrikkelijke tragedie voor deze familie op kerstdag", schreef de burgemeester van Boston, Marty Walsh, op Twitter. “Mijn gebeden en diepste condoleances zijn met hen.”

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.