Vrouw bijt letterlijk en figuurlijk van zich af na aanranding

Illustratiebeeld
thinkstock Illustratiebeeld
Een vrouw is gisterenochtend rond half acht aangevallen door een onbekende man toen ze aan het hardlopen was in het bos in de Nederlandse stad Breda.

De vrouw werd tijdens het lopen plots vastgegrepen. "Na ongeveer zevenhonderd meter werd ik langs achteren vastgegrepen door twee armen. Ik dacht in een split-second dat het een grap was, maar bij het besef dat ik de armen niet herkende begon ik hard te schreeuwen. Daarop deed hij zijn linkerhand voor mijn mond. Ik heb de aanvaller tot bloedens toe gebeten waarna ik kon ontsnappen", vertelde de vrouw aan BredaVandaag.

De vrouw waarschuwt andere vrouwen om niet zo vroeg in  het bos te gaan hardlopen. Ook hoopt ze dat mensen kunnen helpen de man op te pakken. "Wellicht hebben mensen de man gezien of herkennen ze zijn wond. Misschien hebben anderen het eerder meegemaakt."
Signalement

De man zou volgens haar tussen de 1,80 en 1,85 meter lang zijn. Hij droeg een donkere jas met grijze letters op zijn mouw en hij had een capuchon op.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Miranda Kirr

  One split second : boor je vingers in zijn ogen ! Niet wachten en gillen ! Actie ! Je kan hem verblinden in 1 seconde. Doen ! Herhaal dit scenario in je hoofd , elke dag ! En dan vluchten !

 • steven de wachter

  Dus de dader kan klacht indienen wegens slagen en verwondingen....en nog winnen ook.

 • Narjiss Sabri

  Slimme vrouw!

 • Yannick Igten

  Wat een wereld

 • Betül Gambaz

  Ze heeft dat goed gedaan. Ze moeten van alle vrouwen afblijven. smeerlappen zijn dat!!!!! Tegewoordig moet elke vrouw een zelfbeschermings cursus gaan volgen!!!!