Vrouw betrapt vriend terwijl hij vreemdgaat met zijn eigen nicht

“Ik keek door het raam en zag zijn kleren overal verspreid over de vloer liggen”, zegt Millie. “Daarna zag ik zijn nichtje, topless met onder haar Stan. Ik voelde me ziek”, zegt de vrouw, die meteen hard op de deur begon te bonzen.
Thinkstock “Ik keek door het raam en zag zijn kleren overal verspreid over de vloer liggen”, zegt Millie. “Daarna zag ik zijn nichtje, topless met onder haar Stan. Ik voelde me ziek”, zegt de vrouw, die meteen hard op de deur begon te bonzen.
Een vrouw heeft haar vriend betrapt terwijl hij in een innige omhelzing verstrengeld was met zijn eigen nichtje. De vrouw kwam achter de affaire door met een tracking app de gangen van haar vriend na te gaan, toen hij ’s avonds laat nog altijd niet thuis was van een verjaardagsfeestje.

De Engelse Milli Hansen (20) uit Grimsby was thuisgebleven om op Stans kleine zusje te passen, terwijl Stan (24) zelf naar het verjaardagsfeest van zijn tante ging, dat in het lokale stadhuis gehouden werd. Toen Stan wel heel lang wegbleef, keek ze op de tracking app die hij op haar telefoon gezet had zodat ze hem kon volgen wanneer hij voor zijn werk op zee was. Volgens de app bleek de man bij het huis van zijn nichtje te zijn.

Achterdochtig geworden, reed Milli die avond naar het huis. “Ik keek door het raam en zag zijn kleren overal verspreid over de vloer liggen”, zegt Millie. “Daarna zag ik zijn nichtje, topless met onder haar Stan. Ik voelde me ziek”, zegt de vrouw, die meteen hard op de deur begon te bonzen.

Schuldig

Het nichtje opende in een snel aangeschoten kamerjas de deur, met een schuldig kijkende Stan achter haar. De vrouw was zo boos dat ze onmiddellijk de moeder van Stan telefonisch op de hoogte bracht van het bedrog, waarna ze naar huis racete.

Stan zegt in de Britse media zich schuldig te voelen over het bedrog, “maar ik kan niet veranderen wat er gebeurd is. Van het ene kwam het andere en alles escaleerde nadien.”

Millis hart is in elk geval gebroken. Ze zegt dat ze “nooit nog een man zal vertrouwen.”
17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Philip Huwel

  Dat is toch niet vreemd gaan , hij kende haar en het was familie . Lol.

 • Rudy Van Schelvergem

  Moest je weten hoeveel nichten en neven met elkaar al iets gedaan hebben je zou versteld staan.

 • jintha peeters

  loozer geen respect heeft die gast

 • dominique castelein

  ik zou ze geen eten willen geven de mannen die hun schoonmoeder,zussen,nichtjes of tantes plat leggen,altijd met wederzijdse toestemming,btw,er zijn zeer knappe schoonmoeders en tantes,geloof me

 • Joris Claes

  Relaties zijn gebaseerd op vertrouwe. Zonder vertrouwe kunde beter alleen blijve.