Vrouw beschrijft in tranen hoe ze met keukenmessen van haar baby beroofd werd

Michelle Wilkins kwam getuigen in de rechtbank: "Ik kon enkel nog aan Aurore denken en voor haar vechten."
ap Michelle Wilkins kwam getuigen in de rechtbank: "Ik kon enkel nog aan Aurore denken en voor haar vechten."
Een kind verliezen is een nachtmerrie voor elke vrouw. De manier waarop Michelle Wilkins haar baby verloor, valt met geen woorden te beschrijven. De Amerikaanse werd het slachtoffer van een gruwelijke babyroof. Dynel Lane sneed met twee keukenmessen het kind uit de buik van Wilkins die in tranen kwam getuigen over de horror die ze meemaakte, schrijft The Huffington Post.

De 27-jarige Wilkins uit Colorado was acht maanden zwanger toen ze reageerde op een internetannonce. Dynel Lane bood online babykleertjes aan en toen Wilkins bij haar thuis arriveerde, viel ze haar slachtoffer brutaal aan. Volgens de aanklagers had Lane de baby van de onschuldige vrouw nodig omdat ze haar partner voorgelogen had. Lane had hem wijsgemaakt dat ze zwanger was in een poging om hem aan haar te binden.

Wilkins nam met tranen in haar ogen het woord in de rechtbank. "Met haar benen probeerde ze om mijn armen te blokkeren. Intussen kneep ze mijn keel dicht. Alles werd zwart voor mijn ogen. Ik kon enkel nog aan Aurora denken en besefte dat ik voor haar leven moest vechten. Ik bleef haar vragen waarom ze dit deed", aldus Wilkins. Lane sloeg haar met een lamp, sneed met een scherf in de hals van haar slachtoffer en pakte daarna twee keukenmessen waarmee ze Aurore uit de buik van Wilkins sneed. Toen Wilkins opnieuw bij bewustzijn kwam, belde ze zelf de hulpdiensten. Een dag later vernam ze dat haar baby overleden was.

Het was de partner van de moordenares die het kind aantrof in bad waarna Lane hem vertelde dat ze een miskraam had. Daarop nam hij haar mee naar het ziekenhuis waar Lane later bekende dat de baby niet van haar was. Volgens de aanklagers had Lane voor de brutale moord, online foto's gepost die haar zwangerschap moesten bewijzen. Vrienden van haar hadden al een babyborrel gepland. De rechtszaak is nog niet afgelopen.

Lane fakete een zwangerschap en deed toen wat niemand voor mogelijk hield. Na haar brutale daad loog ze ook haar partner voor. Pas in het ziekenhuis biechtte ze haar gruwelijke leugen op.
ap Lane fakete een zwangerschap en deed toen wat niemand voor mogelijk hield. Na haar brutale daad loog ze ook haar partner voor. Pas in het ziekenhuis biechtte ze haar gruwelijke leugen op.
Aanklager Stan Garnett toonde de foto's die Lane deelde en waarmee ze haar vrienden wilde laten geloven dat ze zwanger was.
ap Aanklager Stan Garnett toonde de foto's die Lane deelde en waarmee ze haar vrienden wilde laten geloven dat ze zwanger was.


Video