Vrouw belt hulpdiensten vanuit bagageruimte van rijdende bus, chauffeur aangehouden

Wendy Alberty.
Connecticut State Police Wendy Alberty.
Wendy Helena Alberty, een 49-jarige buschauffeur uit New Jersey, is aangehouden nadat ze een vrouwelijke passagier had opgesloten in de bagageruimte van haar voertuig. Het slachtoffer belde het Amerikaanse noodnummer 911 vanuit haar benarde positie in de rijdende bus, die op weg was naar Boston. Peter Pan, de maatschappij waarvoor Alberty werkt, heeft haar geschorst.

De passagier verwittigde zondag rond 16 uur de hulpdiensten, terwijl ze vastzat in de bagageruimte van de bus die naar Boston reed. De oproep kon worden getraceerd. De politie hield de bus staande op autosnelweg 84 in Union, Connecticut. Op dat moment zat een mannelijke collega van Alberty achter het stuur.

De vrouw in het bagagecompartiment beweerde bij de politie dat chauffeur Wendy Alberty haar opzettelijk had opgesloten toen ze iets uit haar koffer wou pakken.

Peter Pan, Alberty’s werkgever uit Springfield in Massachusetts, zegt dat de vrouw een onberispelijke staat van dienst had sinds 2012. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.