Vrouw (66) gedood door twee pitbulls in North Carolina

thinkstock
Een 66-jarige vrouw werd dood aangetroffen nadat ze werd aangevallen door twee pitbulls. De vrouw ging afgelopen donderdag wandelen in North Carolina en is nooit huiswaarts gekeerd.

De aanval gebeurde op een landelijke weg in het westen van Montgomery County. Nadat de buren van het slachtoffer meermaals hadden aangebeld bij de vrouw, gingen ze naar haar op zoek. Na enkele uren tevergeefs zoeken, schakelden ze uiteindelijk de hulpdiensten in.

De politie vond het lichaam van de vrouw langs de kant van de weg. Ze overleed ter plaatse aan haar verwondingen. De honden werden niet ver van het lichaam van de vrouw gevonden. De eigenaar werkt mee aan het onderzoek naar haar dood.

"Dit is een zeer tragische gebeurtenis, die de familie, vrienden, hulpsheriffs en buren diep heeft getroffen," zei Montgomery County Sheriff Chris Watkins. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Annemarijn Anthoni

    Ik heb het geluk gehad eigenaar te mogen zijn van zo eentje,de liefste hond die ik ooit gehad heb! Wanneer dringt het eindelijk eens door dat zo’n honden geen moordmachines ZIJN maar wel zo gemaakt worden!

  • jan Vanden Blarenboom

    Waarom moeten mensen persé moordmachines hebben in plaats van een lieve bullebak ?

  • Chris Troch

    Dat ras zou moeten afgemaakt worden en verdwijnen en kwekers zeer zwaar beboeten .......... het zijn zeer gevaarlijke honden. In België worden ze massaal gedumpt in asielen....... dat zegt genoeg