Vrouw (44) overlijdt een maand nadat haar vriend een zwaard in haar voet plantte

iStock
Een maand geleden zat het er in de New Yorkse Bronx bovenarms op tussen de 44-jarige Dayanara Carela en haar vriend Gilbert Nunez (43). De man plantte een zwaard in de linkervoet van Carela. De vrouw is nu enkele weken later aan haar verwondingen overleden.

Op 3 november liep het helemaal fout tussen Carela en Nunez in hun woonst in Kingsbridge Heights. Nunez doorboorde tijdens een fikse ruzie de linkervoet van Carela. Ze werd naar het ziekenhuis overgebracht. Haar toestand bleek stabiel en na verzorging mocht ze gewoon weer naar huis. 

Intussen was Nunez op 5 november aangehouden voor slagen en verwondingen. Maar daarna verslechterde de toestand van Carela. Op 18 november werd ze onwel en moest ze in allerijl naar het hospitaal gevoerd worden. De artsen konden haar niet meer redden. 

Volgens de lijkschouwer stierf ze aan de verwondingen die Nunez met het zwaard had aangebracht aan haar voet. De politie gaat daarom nu uit van doodslag. Het gerecht moet nog beslissen of Nunez al dan niet wordt aangeklaagd voor doodslag.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.