Vrouw (35) valt op het werk in vleesmolen en sterft

Jill Greninger was aan de slag bij Economy Locker Storage Company in de VS.
Facebook Jill Greninger was aan de slag bij Economy Locker Storage Company in de VS.
In het plaatsje Muncy in de Amerikaanse staat Pennsylvania is een gruwelijk ongeval gebeurd. Een 35-jarige vrouw kwam er om het leven toen ze op het werk in een vleesmolen viel. De hulpdiensten hadden drie kwartier nodig om haar lichaam eruit te halen.

Jill Greninger was aan de slag bij het vleesverwerkend bedrijf Economy Locker Storage Company, toen het noodlot toesloeg. Volgens de lijkschouwer van Lycoming County viel ze maandagmorgen rond 11.30 uur om een nog onbekende oorzaak in de vleesmolen. Haar lichaam werd gevonden door een collega, die vreemde geluiden uit de machine hoorde komen.

Hulpdiensten

De hulpdiensten kwamen meteen ter plaatse, maar konden niet veel meer doen. Het duurde drie kwartier eer de machine genoeg gedemonteerd was om het lichaam te bergen.


Het is nog onduidelijk hoe de vrouw precies in de vleesmolen terechtkwam. Niemand zag het gebeuren. Volgens de autoriteiten stond ze vermoedelijk op een ladder met wielen en probeerde ze mogelijk iets uit de vleesmolen te vissen. Die bevond zich ongeveer 1,8 meter boven de grond.

De federale Occupational Safety and Health Administration – die toezicht houdt op de veiligheid van werkomgevingen – is een onderzoek gestart.

Het bedrijf heeft nog geen verklaring afgelegd. Het zou het eerste dodelijke ongeval zijn in de firma, die al ongeveer honderd jaar actief is. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.