Vrouw (22) dood aangetroffen in Zwitsers hotel na “uit de hand gelopen seksspel”

De 22-jarige Anna Florence Reed werd dood aangetroffen in haar hotelkamer.
RV De 22-jarige Anna Florence Reed werd dood aangetroffen in haar hotelkamer.
In het Zwitserse Muralto werd vanochtend de 22-jarige Anna Florence Reed dood aangetroffen in haar hotelkamer. De Britse vrouw, die samen met haar 29-jarige vriend op vakantie was, stierf “tijdens een uit de hand gelopen seksspel”, zo berichten lokale media. Volgens de man, die werd opgepakt door de politie, was de dood van zijn vriendin “een ongeluk”.

Enkele gasten van het Zwitserse viersterrenhotel Ramada Hotel La Palma au Lac, dat aan het Meer van Locarno ligt, verwittigden deze ochtend rond 7 uur het hotelpersoneel nadat ze geschreeuw hoorden vanuit een hotelkamer op de vijfde verdieping. Toen een hotelmedewerker de kamer van het koppel binnenging, trof hij het levenloze lichaam van Reed aan in bad. Hij verwittigde onmiddellijk de politie, die de 29-jarige vriend van het slachtoffer oppakte. 

Tijdens het politieverhoor vertelde de man dat zijn “vriendin was gestorven tijdens een uit de hand gelopen seksspelletje”. Uit de eerste bevindingen van de wetsdokter bleek dat Reed stierf door verstikking. Daarnaast had de jonge vrouw verschillende breuken en snijwonden. 

“We hebben een onderzoek geopend wegens doodslag met voorbedachten rade”, zegt de woordvoerder van de Zwitserse politie aan de lokale krant ‘Corriere del Ticino’. “We hebben ook contact met de Britse politie, die momenteel de familie van het slachtoffer begeleidt”. Voorlopig wil de politie nog geen verdere informatie kwijt over de zaak. 

De vriend van Reed, een 29-jarige man, werd opgepakt.
RV De vriend van Reed, een 29-jarige man, werd opgepakt.4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Roger Cooks

  Breuken, wonden en gewurgd .... zeker een nieuw spelletje?? Dat ze die zot maar lang genoeg vast zetten.

 • Wouter Van de Walle

  Breuken en snijwonden, rare definitie voor seks dat die gast heeft..

 • Benny Marcelo

  Breuken en snijwonden... welke "sexspelletjes" zijn dat?

 • Elisa deJong

  Verschrikkelijk.. 22 jaar.. Hopelijk komt de waarheid boven..