Exclusief voor abonnees

Vrees groeit dat Trump niet meer te stoppen is, zelfs niet als hij verkiezingen verliest

AFP
Donald Trump trekt zich werkelijk niets meer aan van regels en geplogenheden. Sinds zijn vrijspraak op het afzettingsproces doet hij precies wat hij wil. Dat laat de vraag luidop weerklinken of hij nog wel opzij zal gaan als hij niet herverkozen zou worden — of na een tweede ambtstermijn.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
65 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • ivan de ridder

  Zulma Terrana, de nagel op de kop. Kareltje heeft in verscheidene berichten aangetoond heimwee te hebben naar tijden dat vrouwen geen stemrecht hadden en louter dienden als kweekvee. Als je de oude coniferen in de VS politiek aan de macht laat, kan het zo maar eens gebeuren. Bovendien heb ik al vaker stigmatiserende teksten van hem gelezen zonder enig bewijs.

 • Zulma Terrana

  Cardinaal Karel Tichmann Ik weet niet of je al bij bent maar de meeste van ons zitten al in het jaar 2020. Je klinkt als een of andere bange religieuze uit een ver verleden.

 • ivan de ridder

  Als 'expert in bouwprojecten' heeft Trump het tot hiertoe bijzonder nagelaten zich op infrastructuur te focussen. Vreemd. Prio nummer 1 - een totaal ontoereikende muur bouwen die omwaait bij het eerste beste windje. Belasting moet evenredig verdeeld worden, maar momenteel is het een habbekrats voor de midden/lage klassen en een miljoenenkorting voor de rijken. De balans is totaal zoek. Trump heeft bewezen dat ook hij geen oplossingen aanbrengt. En religie regeert terug in de klas, vade retro.

 • Karel Tichmann

  Er is veel meer vrees in Amerika, dat de liberalen/socialisten/communisten/progressieven/groenen alles weer verpesten. Met hoge belasting, veel meer wetten en regelingen, het leger weer verzwakken, geen persoonlijke vrijheid, alles doen om legaal wapenbezit te verbieden, kinderen vermoorden in de baarmoeder, het verbieden van de doodstraf, de overheid regeert de economie, open grenzen en iedereen hun hele leven lang in de bijstand. Nee, dank u wel..

 • Peter Dejaeger

  trump maakt amerika groot, ten koste van alle anderen op het wereldtoneel... heeft letterlijk te horen gekregen dat als hij wat misdoet dat géén reden is tot impeachment dus waarom zou braafjes binnen de lijntjes kleuren... alles moet wijken voor zijn eigen ego... helaas !