Voorbeeldige vader die zijn vrouw in filmpje verraste met haar zwangerschap heeft profiel op slippertjessite

Het filmpje waarin hij zijn schatje verraste met de aankondiging dat ze zwanger was, ging viraal. Met zijn actie veroverde Sam Rader uit Texas harten over de ganse wereld. Samen met zijn Nia raakte het stel in de VS bekend met hun filmpjes op YouTube waarin ze hun dagelijkse belevenissen delen. Het geluk van de zwangerschap was van korte duur. Het koppel kondigde een paar dagen later alweer in een filmpje, de miskraam van Nia aan. Amper bekomen van de emotie moet Nia een nieuwe dreun incasseren, nu blijkt dat Sam een profiel heeft op de gekraakte slippertjessite Ashley Madison.

Sam en Nia uit Texas documenteren hun leven via filmpjes op YouTube. Het stel werd als snel bekend in het wereldje van de vloggers en toen Sam zijn vrouw onlangs verraste met de boodschap dat ze zwanger was, ging dat filmpje viraal omdat het de omgekeerde wereld was. Het is immers geen geheim dat het meestal de vrouw is die de zwangerschap aankondigt en niet andersom maar toen Nia duidelijk maakte dat haar regels uitbleven, ging Sam over tot actie. Hij haalde na een nachtelijke plasbeurt van zijn vrouw het 'nodige materiaal' uit de wc-pot en deed een zwangerschapstest. Zijn onderneming legde hij uiteraard vast op video en op de beelden is te zien hoe hij zijn betere helft verraste aan de onbijttafel met de melding dat ze in verwachting was. Het duurde toen even voor Nia het door had en samen deden ze nog een tweede test met een positief resultaat.

Hun geluk was slechts van korte duur. Een paar dagen later kondigde het koppel in een aangrijpende video aan dat Nia een miskraam gekregen had. Nia zei toen in het filmpje dat ze begrip gekregen had voor de gevoelens van alle vrouwen die ooit een miskraam hadden. "Aan alle vrouwen die ooit een miskraam hadden, ik begrijp nu hoe je je voelt. Het is verschrikkelijk om je zo leeg te voelen. Ik wist niet dat vrouwen zich zo voelden."

YouTube


Nog niet bekomen van de zware klap moet Nia alweer een nieuwe dreun incasseren, nu blijkt dat haar 'perfecte man' een profiel heeft op Ashley Madison, de website voor zij die uit zijn op een avontuurtje. De 29-jarige vader van twee kinderen betaalde in september 2013, 189 Amerikaanse dollar aan de website van Canadese makelij. Het gelovige koppel had toen net de geboorte van hun tweede kind gevierd en hun vierde huwelijksverjaardag. De details van de betalingen door Rader aan de website werden na de hack gepubliceerd op de website 4chan. Het bleef trouwens niet bij die ene betaling. De voorbeeldige vader stortte nog vier keer 14 Amerikaanse dollar op de rekening van de slippertjessite.

Het koppel dat momenteel een conferentie over vlogging bijwoont in Seattle was niet bereikbaar voor commentaar op de onthulling. De manager van Rader liet weten dat ze "momenteel geen commentaar kwijt willen." Het stel heeft intussen al 360.000 volgers en Sam gaf onlangs zijn job op om zich te concentreren op het maken van nieuwe filmpjes. In een aantal van de vorige gaf hij aan hoe belangrijk het is om gelovig te zijn en dat hij al zes jaar lang een voorbeeldige echtgenoot was. Hij zei ook dat hij voor zijn dochter later een perfecte man wil, net zoals hij er eentje is. Of liever, was.

De gegevens van miljoenen schuinsmarcheerders werden na het kraken van de website Ashley Madison te grabbel gegooid op het web.
getty De gegevens van miljoenen schuinsmarcheerders werden na het kraken van de website Ashley Madison te grabbel gegooid op het web.
Het (YouTube)beeld van het perfecte gezinnetje ligt nu wel in scherven.
facebook Het (YouTube)beeld van het perfecte gezinnetje ligt nu wel in scherven.