Exclusief voor abonnees

Voor Trump is het nu “payback time”

Dissidente Republikein Mitt Romney riskeert de wraakzucht van het Witte Huis

Trump met een exemplaar van de krant USA Today met 'VRIJGESPROKEN' in blokletters.
Photo News Trump met een exemplaar van de krant USA Today met 'VRIJGESPROKEN' in blokletters.
Donald Trump kan ietsje minder pronken met zijn vrijspraak dan hij had gehoopt. Want er heeft één Republikein vóór zijn afzetting gestemd. “Omdat mijn eed aan God dat vroeg”, verklaarde Mitt Romney — zelf een oud-presidentskandidaat. Vraag is wat de wraak van Trump zal zijn. Want die zou al hebben gezegd dat het nu “payback time” is.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • dirk belis

  Trumplovers kunnen beter hun iq verhogen door degelijk! Onderzoek te doen i.p.v alles van de media zomaar! te slikken. Die vent is de grootste idioot ooit! in de VS en puur corrupt.

 • Lode Kempen

  Hij wordt zeker niet herkozen de oneerlijkheid van die man is onwaarschijnlijk hoog de Amerikanen zullen tegen 3 november wel inzien dat hij niet de juiste man is als President van de US.

 • thomas bruyninckx

  Perfect effe terugpakken is perfect. Beste president in jaaaren!

 • Thérèse Reczkowski

  Maar op Trumph afgeven juist of ze bij ons en in Europa beter zijn stellen ook allemaal niets voor.

 • Raphaël Defour

  Was tijdens mijn loopbaan beroepshalve vanaf 1970 tot 2010 frequent in de US. Had in de begin periode zelfs overwogen mijn thuisstek te kunnen maken. Het great America van de jaren 70 leek bij mijn laatste bezoeken verloederd en onherkenbaar. Het twitteren van Trump en zijn zelf verheerlijking krijgt stilaan de dimensie van de Franse zonnekoningen van weleer. Dat het zal verkeren staat in de sterren geschreven en zal ingrijpend zijn..