Exclusief voor abonnees

Vonk voor miljoenenprotest Hongkong was bizarre moord

onrust

Zondag gingen in Hongkong 2 miljoen demonstranten de straat op.
AP Zondag gingen in Hongkong 2 miljoen demonstranten de straat op.
Nadat in Hongkong dit weekend 2 van de 7,4 miljoen inwoners de straat opgingen, eisen demonstranten vandaag het aftreden van de hoogste bestuurder Carrie Lam. Een sensationele moordzaak, die plaatsgreep in Taiwan, is de aanleiding voor alle onrust.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Christine Laevers

    Volgens de Franse pers is de bestuurster van Hong-Kong, Carrie Lam, een strovrouwtje van Peking. Het rommelt daar al jarenlang in Hong-Kong.: een kleintje tegen iets gigantisch groot. Gaan ze iets kunnen afdwingen ? Ik vrees er voor.

  • Karel Tichmann

    De advocaat van de medische sector in de Hong Kong, Pierre Chan, zei tijdens een persconferentie dat de ChiCom politie via een achterdeur in de computersystemen van ziekenhuizen toegang had tot vertrouwelijke medische informatie over patiënten die gewond waren geraakt tijdens de protesten en die daarna werden gearresteerd in het ziekenhuis. Communistisch China (ChiCom) eist totale macht over hun bevolking, zonder enige uitzondering. Daarom vermijd alle Huawei producten ten alle kosten..