Volledig gezin komt om in vlammenzee van brandende tankwagen in Italië

EPA
Zeker zes mensen, onder wie een gezin, zijn vandaag in Italië om het leven gekomen bij een ongeval waarbij een tankwagen vlam vatte. Het ongeluk gebeurde op de snelweg A21 bij de stad Brescia.

Een vrachtwagen reed in tegen een personenwagen met Franse nummerplaat. Die auto botste tegen de tankwagen, die ontplofte. Het vuur verspreidde zich snel naar andere voertuigen op de weg. Voor de inzittenden van de wagen die gekneld zat tussen beide vrachtwagens kon geen hulp meer baten. Alle vijf familieleden, drie volwassenen en twee kinderen, kwamen om het leven in de vuurzee, net als de bestuurder van de vrachtwagen. De chauffeur van de tankwagen overleefde de klap.

AP
AP
EPA6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • bob jansens

  enkele berichte van de afgelopen week: vrachtwagen in brand op de Ring om Brussel ter hoogte van Halle; vrachtwagen in brand op E19 tussen Vilvoorde en Ring om Brussel; tankwagen ontploft in Italië... en toch wil men onder druk van Groen en rood de Antwerpse Ring kost-wat-kost overkappen...

 • Didi Verstrae

  Dit is afschuwelijk daar zijn geen woorden voor

 • Thierry Vansweevelt

  Vreselijk... kom net uit Italie... iedereen reed zo dicht op elkaar...

 • karin verwimp

  Gruwelijk. Ik hoop dat niemand hier rechtstreeks getuige van was want zoiets vergeet je nooit meer.

 • René Lippeveld

  Dit is de ergste dood die er bestaat. Mijn medeleven, dit verdient niemand.