Volledig gezin dood aangetroffen in woning en op het strand

Thinkstock
Het lichaam van een vrouw met duidelijk zichtbare steekwonden werd maandag rond 18 uur in een woning in Londen aangetroffen. Minder dan een uur eerder had de politie de lichamen van haar man en twee kinderen op een strand van Eastbourne ontdekt.

Scotland Yard startte een moordonderzoek op nadat het lichaam van de vrouw werd gevonden bij haar thuis in South Road, Twickenham, net voor 18.00 uur maandag.

Speurders probeerden daarop haar man (57) te traceren en de twee jongens van zeven en tien jaar oud.

De speurders werden gecontacteerd door politieagenten van Sussex die de lichamen van een man en twee kinderen hadden gevonden nabij Birling Gap in Eastbourne, rond 17.00 uur op dezelfde dag.

Photo News

"We wachten nog op formele identificatie, maar de politie vermoedt dat zij de naaste familieleden van de overleden vrouw zijn", zei een woordvoerder van de Metropolitan Police.

Er zijn geen arrestaties verricht en de speurders zijn niet naar een bijkomende persoon op zoek met betrekking tot het lopende onderzoek. Het post-mortem onderzoek moet nog plaatsvinden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.