VN-diplomaat "slaat echtgenote vol in het gezicht" maar NYPD moet hem laten gaan wegens onschendbaarheid

VN-diplomaat uit de Caraïben, Sehon Marshall.
Facebook VN-diplomaat uit de Caraïben, Sehon Marshall.
Een VN-diplomaat uit de Caraïben zou zijn echtgenote vandaag in Brooklyn met de volle vuist in het gezicht geslagen hebben. Maar de NYPD kon de 43-jarige Sehon Marshall niet aanhouden wegens zijn onschendbaarheid.

Sehon Marshall en zijn vrouw Sandra (36) hadden volgens de politie in hun huis in de residentiële Brooklynse wijk Canarsie rond 1u15 een hoogoplopende verbale ruzie, die gewelddadig eindigde. De diplomaat mepte zijn echtgenote met gebalde vuist in het aangezicht. Haar lip bloedde, maar de vrouw weigerde medische verzorging.

Buitenlandse diplomaten genieten in de VS onschendbaarheid en dus kon de New Yorkse politie Marshall niet arresteren.

In augustus 2014 kwam Sehon Marshall in opspraak toen hij zich laatdunkend uitliet over migranten "die hun job achterlaten om in de VS nanny of hondenuitlater te worden". Hij moest zich voor die woorden verontschuldigen.
15 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • armand mudah

  wanneer gaan ze eens een wet stemmen dat de onschendbaarheid strikt beperkt is tot hun parlementair werk ? nooit zeker want dan zouden er teveel koppen rollen

 • armand mudah

  eerst een goed taseren en dan zeggen sorry wist niet dat je diplomaat was

 • paul van de velde

  DE politiekers hier in Belgie hebben dat ook allemaal. Maar niet omdat ze hun echtgenote zouden kunnen afranselen maar wel om de werkende bevolking te kunnen bestelen en hun zakken te kunnen vullen. Kijk maar in het verleden en tot vandaag

 • Marc Van Opstal

  Black Wives Don't Matter, met andere woorden.

 • freddy depaepe

  onschenbaarheid afnemen gaat alleen bij rechtse politiekers raar maar waar