'The Sound of Home' stuurt 109 jonge vluchtelingen op notenleer: "Even geen stress, alleen melodietjes in mijn hoofd"Onze muziekacademies hebben er dit najaar een aantal enthousiaste leerlingen bij gekregen: 109 jonge vluchtelingen die in opvangcentra verblijven, zijn gestart met piano-, gitaar- of drumlessen. "Even geen stress, maar alleen melodietjes in mijn hoofd: zalig", vat één van hen het project 'The Sound Of Home' krachtig samen.

Lees de volledige reportage in onze weekendkrant of in HLN+ voor abonnees. Nog geen abonnee? Proef nu vier weken gratis

Jan Aelberts4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • JOHAN Goossens

  jot zijn hier toch voor de rest van hun leven op (betaalde) vakantie ze moesten verlegen zijn, dit terwijl hier ouden van dagen zijn die honger lijden en in erbarmelijke toestand leven omdat ze minder pensioen krijgen dan die "verlofgangers"

 • Davy Bellens

  Mijn kinderen willen dit ook

 • Karel Van Geel

  Waar blijft UNIA om dit aan te klagen. Pure discriminatie want Belgische kinderen moet betalen voor dezelfde soort lessen.

 • roland peeters

  Op het eerste zicht is het toe te juichen,maar wat bereikt men hiermee.Ofwel geeft men die kinderen valse hoop en gaat het terugkeren moeilijker worden.Ofwel gaan ze blijven pamperen,terwijl de Belgische kinderen die lessen moeten betalen.