Ga naar de mobiele website
^ Top

Vlucht Brussels Airlines naar Toronto maakt noodlanding voor passagier met hartproblemen

Photo News
Een vlucht van Brussels Airlines van Brussel naar Toronto is gisteren uitgeweken naar de luchthaven Goose Bay in de oostelijke provincie Newfoundland en Labrador. De reden daarvoor was dat een oudere passagier hartproblemen kreeg, meldt Het Nieuwsblad.

De Airbus A330 van Brussels Airlines vloog gisterochtend van Brussels Airport naar Toronto in Canada. Aan boord was er plots paniek omdat een passagier een zwaar medisch probleem had. Om die reden mocht het toestel uitzonderlijk landen op de luchthaven van Goose Bay. Dat gebeurde om 5u46 plaatselijke tijd, weet nieuwsblad.be.

De kritieke passagier is overleden. De identiteit van de man mag niet worden vrijgegeven om privacyredenen, maar het gaat niet om een Belg. Het vliegtuig bereikte uiteindelijk Toronto met vier uur vertraging.

flightradar24.com
flightradar24.com

Brussels Airlines flight SN551 - Flightradar24

SN551 (Brussels Airlines) - Live flight status, scheduled flights, flight arrival and departure times, flight tracks and playback, flight route and airport

Meer over3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • F tirak

    aan D.T. ,hopelijk heeft u nooit te maken met een familielid die aan boord ernstig ziek wordt. SN heeft correct gehandeld en de gezondheid van hun passagier boven andere belangen gesteld,overeenkomstig de 4 waarden,humans first

  • Sacha Van der Putten

    Proficiat Danila, kan jij gelijk mijn euromillions invullen voor komende dinsdag?

  • Danila Tas

    Technisch probleem...? Ben 20jaar geleden OOK uitgeweken naar ... 'Gander' omdat de airco ni werkte... was wel te merken - iedereen mé rode gezichten - maar niemand maakte hierover kabaal....of probleem! Is daar dan opgelost en mé 3uur vertraging aangekomen!!! Ne fait divers... Nu komt het in de krant en mé hoge schadeclaims...!!!

Gesponsord

Meld een bug