Vliegtuigje crasht in Duitsland door jogger op de startbaan, die niets doorheeft door zijn oortjes

Hit Radio FFH Twitter
Een jogger die plots de startbaan van een vliegveld over rende, heeft een ongeval veroorzaakt in Duitsland. Een zweefvliegtuig moest door de loper op het laatste moment de start afbreken waardoor het crashte.

Het incident gebeurde gisterenavond op een vliegveld bij Zierenberg bij Kassel. 

Volgens de politie heeft de loper vermoedelijk door de oortjes die hij in had niets gemerkt van het ongeval. Hij is in elk geval doorgerend en wordt opgeroepen zich te melden. 

In het zweefvliegtuig zaten een 46-jarige instructeur en een 17-jarige leerling. Ze raakten beiden gewond.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Frank Keustermans

    ook zonder oortjes had hij dat zweefvliegtuig niet kunnen horen... ge moet uit uw doppen kijken als ge een vliegveld betreedt, oortjes of niet...

  • Jean-Pierre Robbens

    Als er iets is wat ze zeker in het verkeer moeten verbieden ook voor voetgangers,oortjes en koptelefoons. Je hoort niks van de omgeving en bent dus een gevaar op de weg, er zijn zelfs die hun oortjes in hebben als ze een wagen besturen.Hoe kan je een prioritair voertuig horen afkomen?