Vliegtuig op weg naar Eindhoven maakt noodstop in Parijs

Archiefbeeld ter illustratie.
ANP Archiefbeeld ter illustratie.
Een vliegtuig van Ryanair dat onderweg was naar Eindhoven Airport heeft vanochtend een noodlanding gemaakt in Parijs. De vlucht was vertrokken in het Portugese Faro. Onderweg kreeg het toestel te kampen met een technisch mankement.

Het is nog onduidelijk wat er precies aan de hand was met vlucht FR7411. 

Een woordvoerder van de Eindhovense luchthaven gaf rond 11.30 uur aan dat een vervangend toestel van de Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair inmiddels was gearriveerd in de Franse hoofdstad. Hiermee worden de passagiers naar Eindhoven gevlogen.

De piloten besloten rond 8.30 uur om het vliegtuig voortijdig te laten landen. Dat gebeurde op Beauvais Tillé Airport. Naar verwachting komen de reizigers in de loop van de middag, met drie tot vier uur vertraging, alsnog aan in Eindhoven.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.