Vijf mensen aangetroffen in truck met chemicaliën die door België reed

BD
De politie heeft in het Zuid-Nederlandse Bergen op Zoom, vlakbij de Belgische grens, in de oplegger van een vrachtauto vijf personen aangetroffen. In de laadruimte stonden vaten met chemicaliën. Daarom is uit voorzorg een gezondheidscheck uitgevoerd.

Een politiewoordvoerder zei dat de verstekelingen ongedeerd waren. Ze zijn naar het politiebureau in Bergen op Zoom gebracht. De vreemdelingenpolitie onderzoekt waar ze vandaan komen, via welke route ze zijn gereisd en waar ze naartoe wilden. De politie vermoedt dat ze uit Afrika komen.

Volgens de Provinciale Zeeuwse Courant kwam de vrachtwagen uit Italië en is hij via Zwitserland, Luxemburg en België naar Bergen op Zoom in Nederland gereden. Daar zijn bij een overslagbedrijf de verstekelingen gevonden.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.