Vijf kinderen opgepakt voor moord op zanger (24) in Nashville

Het slachtoffer was student en zanger van een lokale band.
Twitter Het slachtoffer was student en zanger van een lokale band.
In de Amerikaanse stad Nashville zijn vijf kinderen gearresteerd voor de moord op een 24-jarige student. Het gaat over drie meisjes van 12,14 en 15 jaar en twee jongens van 13 en 16 jaar. Het slachtoffer, Kyle Yorlets, was de zanger van een lokaal geliefde band.

Kyle Yorlets, zanger van een lokale band en voormalig student van de Belmont University, werd donderdag doodgeschoten aan zijn huis. Na de schietpartij kon Yorlets, die ook in een lokaal restaurant werkte, nog naar binnen strompelen. Daar werd hij door een huisgenoot aangetroffen. Het slachtoffer overleed in het ziekenhuis. Volgens de politie is er sprake van een mislukte roofmoord.

De vermoedelijke daders, kinderen van tussen 12 en 16 jaar oud, werden opgepakt op de parkeerplaats van een Walmart-supermarkt, waar ze in een auto zaten. Daar werd ook een vuurwapen gevonden. De vijf kinderen zijn naar de jeugdgevangenis gebracht.

De politie had enkele uren na de schietpartij de vermoedelijke vluchtauto leeg aangetroffen. Het voertuig bleek een dag eerder te zijn gestolen.

Op Twitter regent het reacties van vrienden en kennissen. Yorlets was de zanger van Carverton, een lokale band. “Hij was zeer geliefd bij zijn bandleden, vrienden en familie”, reageerde de manager van de band.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Saadia Sellak

    Het zijn geen kinderen, het zijn tieners. Ik schrok me een hoedje toen ik alleen de titel las, maar misschien was dat de bedoeling.