Vijf jonge tieners verdacht van zware zedenfeiten

(Illustratiefoto)
Shutterstock (Illustratiefoto)
De politie in de Duitse stad Mülheim is een onderzoek gestart naar zware zedenfeiten, waarbij vijf jonge tieners verdacht zouden zijn. Het slachtoffer is een jonge vrouw.

De vrouw werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie van de stad in het Roergebied. Inwoners van het historische stadscentrum zouden gealarmeerd zijn toen ze de hond van het slachtoffer hoorden blaffen. De vrouw werd met twee mannelijke individuen aangetroffen in een stukje groengebied achter haar tuin. De twee sloegen op de vlucht.

De politie zette verschillende patrouilles in, die een groep tieners en kinderen opmerkten. De politie zegt de groep van drie 14-jarigen en twee 12-jarigen van Bulgaarse nationaliteit te onderzoeken. Zij staan te boek als de hoofdverdachten. Verdere details over de feiten gaf de politie niet.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • avelino garcia

    In groep weten ze precies wat ze doen, vraag het eens aan het slachtoffer in Gent , Roma die als outlaws ronddwalen opzoek naar gemakkelijke slachtoffers dan nog onder bescherming van het stadsbestuur met Termont op kop.

  • David Buy

    Zo jong die kinderen weten eerst nog niet wat zeiden fetiten zijn