Viervoeter dolblij bij thuiskomst astronaut na 328 dagen in de ruimte

Viervoeter dolblij bij thuiskomst astronaut na 328 dagen in de ruimte
Twitter Christina Koch Viervoeter dolblij bij thuiskomst astronaut na 328 dagen in de ruimte
Maar liefst 328 dagen bracht de Amerikaanse astronaut Christina Koch door in de ruimte. Daarmee is ze de vrouw die het langst in de ruimte verbleef. Na 11 lange maanden was er iemand wel heel blij met haar thuiskomst.

Op 14 maart 2019 vertrok de Amerikaanse Christina Koch voor het eerst in haar leven naar de ruimte. Zo’n 328 dagen verbleef ze in de ruimte, wat bovendien een record is voor een vrouw.  Ze spendeerde die tijd in het Internationaal ruimtestation (ISS) om uit testen wat de gevolgen zijn van een lang ruimteverblijf op het vrouwelijk lichaam. 

NASA astronaut Christina Koch verlaat de Russische Soyuz MS-13 ruimtecapsule na een landing in een afgelegen gebied van Kazachstan.
Photo News NASA astronaut Christina Koch verlaat de Russische Soyuz MS-13 ruimtecapsule na een landing in een afgelegen gebied van Kazachstan.

Na een lange reis, keerde ze terug naar de aarde. Bij haar thuiskomst, stond haar trouwe viervoeter haar op te wachten.
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Carlos Simonis

  Als een man dat doet bij een vrouw na 328 dagen te zijn weggeweest, slaat ze hem gelijk weg met de woorden: " Het is nu wel genoeg geweest " Bij dieren reageert men anders, dan is het ( en ook terecht) en heet het onvoorwaardelijke liefde van een hond.

 • Wilfried Vanden Berg

  Oprechte liefde en vriendschap . Mooi , zeer mooi .

 • Gunther Mampaey

  Zulke dingen zie je ook van militairen die lang in het buitenland gediend hebben, mooi toch?

 • Mady Vermeulen

  De liefde en onvoorwaardelijke trouw vaneen hond, daar kan geen mens tegenop.

 • Bernard Aelvoet

  Mooi Valentijnsgeschenk en voor de hond en voor het bazinnetje.