VIDEO: Melania keurt echtgenoot Donald Trump geen blik waardig bij aankomst in Mar-a-Lago

AFP
Het zijn al zware weken geweest voor de Amerikaanse first family, nadat drie weken geleden het schandaal losbarstte rond de vermeende affaire van president Trump met pornoster Stormy Daniels. De first lady zou volgens bronnen van de krant Daily Mail ‘not amused’ geweest zijn met de onthulling. Nadat ze al haar reis met haar echtgenoot naar het World Economic Forum in het Zwitserse Davos annuleerde en met een gezicht op onweer zijn State of the Union bijwoonde, keurde ze hem nu ook geen blik waardig toen ze dit weekend aankwamen in hun buitenverblijf in Florida.

Beelden tonen hoe Donald, Melania en zoon Barron (11) met Air Force One aankomen op Palm Beach International Airport. Donald en Barron lopen vooraan en Melania volgt op enkele passen achter hen. Als ze beneden aan de trap aankomen, beent ze met een emotieloos gezicht door naar de klaarstaande wagens, zonder haar echtgenoot een blik waardig te gunnen. Hoewel hij zich nog naar haar omdraait. Hij is de enige die uiteindelijk naar het publiek op de tarmac zwaait. (lees hieronder verder)

De koele temperaturen tussen het first koppel vielen ook al op tijdens de State of the Union van de Amerikaanse president deze week. Melania kwam daar als eerste first lady in de geschiedenis alleen toe, met een eigen gevolg, en keek tijdens de toespraak ook vrij stuurs. 

AFP
AP
AP
REUTERS
Melania tijdens de State of the Union van haar echtgenoot.
REUTERS Melania tijdens de State of the Union van haar echtgenoot.60 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Mieke Vanneste

  Melania moet kijken waar ze haar voeten zet, want met die hoge hakken...

 • Raoul van Hauwaert

  @dani Mertens wie denk jij dat die roddels over Obama en co de wereld heeft ingestuurd? Tzal toch niet van de entourage van Trump komen zeker. Complot echt niet als er Al een is is het tegen de democraten. Vooral ga eerst alle bronnen na en niet alleen die van Trump, die bij voorbaat vooringenomen zijn.

 • Diane Van Riet

  Ik heb dat mens nog nooit zien lachen. Het druipt eraf hoe het tegen haar goesting is om met die man samen te leven. Alleen de dollars zullen dit leed wat verzachten.

 • Roland De Smedt

  90% van de commentaren hier zijn gebaseerd op onwetendheid of brainwash door de pro Clinton media zoals HNL. Trump heeft gewonnen omdat Amerika Hillary haat. Tegen Bernie Sanders had Trump geen schijn van kans. Hillary is rot en ongelooflijk gevaarlijk, een luitenant van Soros. In een kwaliteitskrant zag ik gisteren wel een artikel over Soros met zelfs vermelding van zijn Europese luitenant Guy Verhofstadt. Maar dat was in een kwaliteitskrant... :)

 • Diane Bernaerts

  Hugo: nee, ik bedoel niet dat speldje, maar die witte streep op zijn linkermouw. ;)