VIDEO. Juncker gaat op vreemde manier door haren vrouwelijke collega en beelden gaan viraal

Twitter
Er zijn opnieuw vreemde beelden opgedoken van de voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker. Daarop is te zien hoe hij opeens door het haar van een vrouwelijke collega gaat.

Het incident gebeurde op dezelfde dag dat Juncker een aanvaring had met de Britse premier Theresa May. Die was tegen Juncker uitgevaren nadat hij haar “vaag” had genoemd.

Kus

De nieuwe beelden tonen hoe de 64-jarige Juncker toestapt op Pernilla Sjölin – het plaatsvervangend hoofd van het protocol van de Europese Unie – en door haar haren gaat. Vervolgens geeft hij haar een kus. De vrouw stapt daarop vreemd kijkend weg. Nadat hij nog een andere vrouw heeft gekust, maakt Juncker een rillende beweging.


Het internet vond het allemaal erg raar en de beelden werden vlot gedeeld op Twitter. “Een beetje vreemd, maar hij heeft een geweldig gevoel voor humor”, klonk het onder meer. Maar ook een stuk minder mild: “Dit is erg ongepast, kinderachtig en onwaardig voor iemand van zijn positie.” en “Het kan me niet schelen wat je over brexit denkt, Het is toch vrij zorgwekkend dat onze toekomst wordt bepaald door mensen zoals Juncker.”
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Vanhauwaert

  Nu zwijgen de vrouwen

 • mich lee

  Hij wilde gewoon duidelijk maken dat het koud was en er wind stond. En dat deed hij iets te enthousiast. Een beetje ongepast, maar je moet er nu ook weer geen drama van maken. En over dat kussen? Ga eens naar Wallonië, daar kust ook iedereen iedereen, ook mannen onderling, als begroeting. En van waar is Juncker? Van Luxemburg, dus zo vreemd zal dat daar ook niet zijn.

 • johanneke li

  volgens mij heeft die vrouw het recht om een klacht in te dienen wegens handtastelijkheden! maar ja, bepaalde mensen geraken daar nu nog duidelijk mee weg!

 • Pierre Godrie

  Niks mis mee. Toffe gast heel menselijk

 • Lilianne Van Neylen

  En dan zijn ze verwonderd dat meer en meer mensen tegen Europa zijn. Complete afgang en geen enkel beeld van professionalisme blijft over! Goe bezig