VIDEO: Jong of oud, man of vrouw: politie trekt en schopt Catalanen stembureau uit

screenshot
Uit Spanje komen schokkende beelden van een politieoptreden in een stembureau. De ordediensten proberen een volksraadpleging over de Catalaanse onafhankelijkheid te verhinderen en grijpen hardhandig in om mensen buiten te werken.

Op de beelden is te zien hoe mensen op trappen zitten om de agenten te beletten de stembusgang te verhinderen. Ze worden hardhandig uit de weg gehaald en naar buiten gesleurd.

Verscheidene agenten delen schoppen uit en een van hen neemt daarbij zelfs een flinke sprong. Enkele vrouwen worden aan de haren getrokken of botweg van de trappen geduwd.


28 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Christine Laevers

  Die mensen wilden alleen maar gaan stemmen. Als ik van hen was, zou ik elke maand gaan stemmen. Wablieft? Elke dag, elk uur, elke seconde ! Sla ze met een stem rond hun Franco oren, daar in Madrid. Europeanen zijn geen burgers meer; ze zijn gedegradeerd tot ordinaire consumenten die alles moeten slikken. We worden behandeld als kleine kinderen.

 • Billy Valcke

  Bij "ja"....stuurt de Spaanse dictator het leger.hou het in het oog.

 • Willy Massen

  Spanje moet de EU uit. Geen toeristen meer naar Spanje, laat ze het voelen in hun portomonee

 • nico van landuyt

  Europa goe bezig er zullen nog meer landen de Britten volgen En maar goed ook

 • JamesHolden

  Europa faalt weer langs alle kanten, dat zoiets kan in een van de lidstaten is gewoon schandalig. Demonstratie bestaat alleen maar als het politiek (links) correct is precies...