VIDEO: Instagram-model mishandelt haar hondje in lift

rv
Een Amerikaans model ontloopt de cel na een schrijnend geval van dierenmishandeling. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De bewakingscamera van een lift legde in oktober 2017 vast hoe Keevonna Wilson haar achttien maand oud hondje verschillende keren schopte. De nu 26-jarige vrouw heeft deze week schuldig gepleit op de tenlasteleggingen. Door een zogenoemde ‘plea deal’-schikking met de aanklagers bekent ze schuld. Ze vermijdt zo een proces en komt er vanaf met een werkstraf van 200 uren. De vrijgegeven beelden zorgden destijds in haar woonplaats Miami voor grote consternatie.

Een bewakingsagent van het appartementsgebouw waar de vrouw verbleef, merkte de beelden van de mishandeling op en bezorgde ze aan de politie. De vrouw werd opgepakt, maar beriep zich op haar zwijgrecht. De dierenbescherming ontfermde zich over hondje Chasity, een 4,5 kg wegend teefje. Het hondje is een kruising tussen een shih tzu en een yorkie. Wilson betaalde na haar arrestatie een borgsom van 5.000 dollar en kwam vrij.

De dierenmishandeling betekende meteen het einde van haar carrière als Instagram-model. Haar aantal volgers daalde na het incident zienderogen. Een nieuw profiel op YouTube waar ze deze maand twee rapvideo’s plaatste, heeft niet bepaald voor een comeback gezorgd. Met nog geen 400 views is er amper interesse.
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Karel Heirwegh

  Doe niet aan aan ander (mens en dier) wat je zelf niet wil

 • Jan Beetsma

  Mijn maag draait hier 3 x van om , misselijkmakend!

 • lena le piane

  Ik voel mij beschaamd om een mens te zijn,als ik dit zie, ocharm dat hondje. Mijn hart breekt.

 • Berlinda Lenssens

  Waarom doet je zoiets??? Écht géén énkel deftig hersencel ?

 • Monique De Smet

  Ik hoop da'k haar nooit in een lift tegenkom !! Misselijk ben ik hiervan !