VIDEO: "Blijf van mijn schriftje of ik schiet!"

Youtube/Freep.com
Het begin van het nieuwe schooljaar kan een stressvolle tijd zijn. Dat geldt zeker ook voor deze vrouwen uit de Amerikaanse stad Novi in de staat Michigan die zo graag het laatste schoolschriftje in de rekken van de supermarkt Walmart wilden dat ze ervoor wilden vechten. De situatie ontaardde zodanig dat een van de vrouwen uiteindelijk een geladen pistool trok.In een filiaal van de Amerikaanse supermarktketen Walmart tilde een vrouw afgelopen maandag het concept 'chickfight' naar een hoger niveau. De chickfight was uitgebroken tussen enkele vrouwen die allemaal dezelfde interesse hadden opgevat voor het laatste schriftje in de rekken. 

Het incident begon toen twee vrouwen tezelfdertijd naar het laatste schriftje grepen. Ze moesten er allebei zeer hun zinnen op hebben gezet, want wat begon als een discussie ontaardde in een gevecht.

Volgens ooggetuigen deelden ze enkele klappen uit en wanneer een van de vrouwen aan het haar van de jonge vrouw op haar knieën begint te trekken, trekt de moeder van dat meisje een geladen pistool en richt het op de vrouw die haar dochter belaagt. Op het filmpje is te zien hoe de omstaanders op dat moment van de vrouwen weglopen.

Volgens de plaatselijke politie is de vrouw rechtmatig in bezit van het vuurwapen en trok ze het wanneer de andere vrouw haar dochter niet losliet. Onderzoek op basis van beveiligingsbeelden zal moeten uitwijzen of het hier om wettige zelfverdediging gaat of er klacht zal worden neergelegd tegen haar of de andere vrouwen.
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Heidi Werbrouck

  Hoe zou het schriftje zich daar nu bij voelen?

 • jenten janssens

  Only in America

 • Nie Mendal

  En toch zijn er nog zot die voor vrijheid van wapen te dragen zijn. Weeral een bewijs dat wapens moeten verboden zijn!

 • chantal keppens

  Alstublieft jongens moet wel heel speciaal schriftje zijn dan .waar zij we in godsnaam mee bezig ....

 • krindl

  en wie heeft het schriftje nu uiteindelijk gekregen ????? tjonge tjonge…Wat ne wereld toch !!!