Vermiste teckel gruwelijk vermoord teruggevonden: "Welke gek doet nu zoiets?"

Teckel Luna stierf een gruwelijke dood.
Politie Ommelanden Noord/ Dogsearch Nederland Teckel Luna stierf een gruwelijke dood.
Teckel Luna was al enkele weken vermist nadat het diertje tijdens het uitlaten was weggelopen in de Nederlandse provincie Groningen. Niemand wist wat er met haar was gebeurd. Tot gisteren. De hond is in een met stenen verzwaarde rugzak gevonden in het water. De viervoeter is op gruwelijke wijze vermoord. Haar baasjes zijn kapot van verdriet.

De ruwharige teckel was op 30 april weggelopen in de buurt van het volkstuinencomplex nabij de stad Delfzijl. Op 2 mei plaatste de politie een oproep op Facebook om uit te kijken naar het hondje.

Gisteren werd Luna dan gevonden aan de Handelskade in Delfzijl. De medewerkers van de dierenambulance hebben het tragische nieuws gemeld aan haar baasjes.

"Machteloosheid, ongeloof, verdriet en vooral boosheid zijn de vier woorden die bij ons als team sinds gisteren door ons hoofd spoken!", schrijft vrijwilligersorganisatie Dogsearch Nederland op Facebook.

"Haar baasjes zijn kapot van verdriet, een gestoorde gek heeft hun lieve Luna vermoord!! Welke idioot doet nu zoiets!? We zijn allemaal lam geslagen, we zullen de eigenaars in dit moeilijke proces bijstaan", klinkt het.

De lokale politie roept eventuele getuigen of mensen die meer menen te weten over de zaak op om contact op te nemen. 
15 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • MYRTHE PASS

  Ik vermoed dat het ook gevaarlijk kan zijn om iets op Facebook te plaatsen. Het kan ook in verkeerde handen vallen, zoals die gestoorde gek die de familie al of niet kent. Het teckeltje ziet er mooi en lief uit. Hij/zij zal zich vol vertrouwen in de rugzak laten plaatsen hebben. Het zal weer een man zijn, die deze gruwelijke daden pleegde.

 • Jos Plessers

  Walgelijk uitschot.Geen respect voor (ander)leven.

 • Jan Verstrepen

  Welke soort smeerlappen lopen er hier rond je zou beschaamd zijn om mens te zijn! Dat moet een compleet gestoorde geweest zijn

 • Rody Franks

  Voor zo iemand zou een goede strafpleiter levenslang moeten eisen, zonder kans op vervroegde vrijlating.

 • Lieve Geerts

  Nen zieke,zielige lafaard zede dan echt. Kheb ook een dwergteckeltje,kan me voorstellen in die mensen hun plaats. Heel veel sterkte voor de baasjes. En r.i.p. luna lieverd